“Beeldhouwen in steen iets voor jou?”

Steengoed Atelier Beernink in Hattem biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met beeldhouwen in steen in haar mooie, lichte atelierruimte. Professioneel beeldhouwer Erica van Seeters gaat de proeflessen geven.

Proeflessen
Erica heeft meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven en is gespecialiseerd in werken met alle soorten steen. Haar opleiding heeft ze gevolgd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. De twee proeflessen zijn zaterdagmiddag 26 januari en 2 februari van 14.00 – 16.00 uur . Je betaalt € 10,- per middag. Je werkt dan in speksteen en er is gereedschap aanwezig.

Begeleiding
Je kunt je na de proefles inschrijven voor de lopende cursus ‘Beeldhouwen in Steen’ die op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur gegeven wordt. Alle soorten steen zijn mogelijk om mee te werken, van stenen die gevijld kunnen worden tot hardsteen en marmer om in te hakken. Je kunt vrij werken, naar eigen ontwerp, abstract en/of figuratief, of via opdrachten het beeldhouwen leren of verder ontwikkelen. Er is voor iedereen begeleiding op maat.

Aanmelden en info
Aanmelden voor de proefles en/of cursus kan via ericavanseeters@planet.nl of
06 – 254 135 13. Locatie: Steengoed Atelier Beernink, 3e Industrieweg 1.
Kijk voor meer informatie op www.steengoed-hattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in