Nieuwe inzamelingsactie hulpgoederen voor Oekraïne

Op zaterdag 28 oktober wordt bij de Ontmoetingskerk in Hattem een grote kleding- en voedselinzamelingsactie gehouden voor de mensen in Oekraïne. De nood is (en blijft) hoog. Doel is dat twee volle vrachtwagens midden november bij de hub in Oekraïne aan komen. Tijdens de inzamelingsactie wordt tevens versgebakken roomspeculaas verkocht.

Nood blijft hoog
De afgelopen anderhalf jaar is stichting Oekraïne Projecten actief geweest met het verlenen van (nood)hulp in Oekraïne door hulptransporten te organiseren. Voor het invallen van de winter en vanwege de veranderende invoerregels in Oekraïne vanaf 1 december is het doel nogmaals zoveel mogelijk hulpgoederen naar Oekraïne te transporteren. De vrijwillige chauffeurs uit Hattem en Wezep staan alweer gereed om te gaan.
Vanuit Oekraïne is bij de stichting weer aangegeven waar de meeste behoefte aan is. Naast producten die worden ingezameld, zullen er gericht producten worden ingekocht bij samenwerkingspartijen.

Financiële giften ook welkom
Zowel voor het inkopen van deze grote partijen met voedsel als voor de dekken van de kosten van het transport zijn financiële middelen benodigd. Helpt u mee om deze twee transporten mogelijk te maken? Dit kan door goederen te brengen op 28 oktober en ook door het doen van een gift via www.oekraine-projecten.nl.

Wat wordt ingezameld?
Ø  Kleding (voor baby’s, kinderen, vrouwen en mannen, in alle soorten en maten, zolang het goed is)
Ø  Dekens, dekbedden en slaapzakken
Ø  Hygiëne- en verzorgingsproducten etc.
Ø  Voedsel: denk hierbij aan groente- en/of vleesconserven in blik, rijst, pasta etc.

Waar, wanneer en hoe laat?
De inzameling vindt plaats bij de Ontmoetingskerk Hattem, Van Galenstraat 1. De inzameling is op zaterdag 28 oktober van 9.00 uur – 15.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in