Van Wijnen boekt ruime overwinning op Westa

De eredivisieploeg Van Wijnen-Smash'70

Heeft afgelopen zaterdag een ruime overwinning op het Limburgse Westa geboekt. Aan de Eijerdijk in Hattem werd het maar liefst 6-1. Alleen Martijn de Vries moest in zijn 2e wedstrijd van de dag in vijf games buigen voor zijn opponent. Laurens Tromer en Lauric Jean bleven ongeslagen zonder gameverlies.

Ook het dubbelspel Lauric/Laurens ging met ruime cijfers naar Van Wijnen-Smash’70.
Na het onverwachtse verlies tegen hekkensluiter Taverzo 2 vorige week (5-2) was de noodzaak om een goede uitslag neer te zetten groot. Ook, de eerste vier teams spelen aan het einde van het seizoen de play-offs om de landstitel. Dankzij deze 6-1 overwinning nestelt Van Wijnen-Smash’70 weer in de middenmoot.

Op 30 oktober staat, opnieuw, de uitwedstrijd tegen nieuwkomer Pingpong Alkmaar op het programma. Deze wedstrijd werd eerder dit seizoen gestaakt i.v.m. een niet bespeelbare vloer.

Volgend weekend ligt de eredivisie een week stil vanwege het NK Tafeltennis (Zwolle, Landstede Sportcentrum). Namens Smash’70 komen Martijn de Vries, Laurens Tromer, Jelle Bosman, Pim van Schaik en jongeling Brent Ronde in actie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in