Lintje voor Erna Blok

Erna Blok-Hulsbergen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Jan Willem Wiggers reikte vanavond de bij de onderscheiding behorende versierselen uit tijdens de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst van het Rode Kruis Hattem-Wapenveld in het Rode Kruis-gebouw.

Erna Blok is al vanaf haar achttiende actief voor het Rode Kruis. Zij is actief geweest in verschillende functies die variëren van ondersteuning bij evenementen als Eerste Hulpverlener tot leidinggevende en bestuurslid van de lokale afdeling. Erna Blok heeft door de jaren heen de veranderingen binnen het Rode Kruis meegemaakt en een actieve rol gespeeld in het begeleiden van de vrijwilligers bij deze veranderingen.

Naast haar werkzaamheden voor het Rode Kruis is zij ook al zeer lange tijd actief in andere vrijwilligersorganisaties in Hattem. Zo is Erna Blok sinds 1994 actief als bestuurder en vrijwilliger bij Stichting d’Oude Vrouwen, is zij sinds 1990 collectant bij de Maag Lever Darm Stichting en is sinds 1989 actief voor wat nu de Protestantse gemeente Hattem in wording heet.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in