Jubileumjaar Jazz in Hattem

Stichting Jazz in Hattem bestaat 25 jaar. Met zes concerten in de maanden oktober tot en met maart wil men van het seizoen 2024-2025 iets bijzonders maken. Oude vertrouwden, nog niet eerder geboekte bands en jong talent vullen het programma van dit seizoen. Om feestelijk te beginnen staat op zondag 13 oktober Quatre Tickets de Swing geprogrammeerd.

‘Met Quatre Tickets de Swing gaan we honderd jaar terug naar het begin van de twintigste eeuw. In Parijs speelt dan Django Reinhardt en meesterviolist Stéphane Grappelli. Deze sfeer is te beluisteren in het eerste concert.
Tweemaal dixieland met de voor Jazz in Hattem bekend bands: 17 november Charlestown – en op 19 februari de Sandlake City Jazzbands.
Latin Jazz staat geboekt op 15 december met het JAMBirds latin project. Zo kunt u zich in warme sferen wanen in deze donkere maand.
Voor het nieuwjaarsconcert heeft Jazz in Hattem op 12 januari een oude bekende geboekt: Shebop, gewoon een lekkere band die al jarenlang voor Jazz in Hattem optrad.
Jong talent van het Artez conservatorium sluit dit seizoen af op 16 maart’, aldus de jubilerende organisatie.

Jazz in brasserie Dutch Golf
De concerten worden altijd gegeven in Brasserie de Konijnenberg van Dutch Golf, Konijnenbergweg 3, 8051 CC Hattem en duren van 16.00 -18.00 uur. De concerten hebben de sfeer van een jazzcafé. Losse kaarten zijn te koop voor € 12,50 per persoon bij binnenkomst in de brasserie. Men wordt begunstiger voor € 50,- per seizoen en dan zijn alle concerten bezoeken. Voor samen begunstiger worden betaalt men € 90,-. 

Jazzhap
Na ieder concert verzorgt Brasserie de Konijnenberg een dagschotel de Jazzhap. Steeds is het een verrassing welk lekker gerecht voorgeschoteld wordt voor € 19,- per persoon. Hiervoor hoeft gereserveerd te worden. Ttijdens het concert kan worden aangegeven of men mee eet.

Stichting Jazz in Hattem
De website van de stichting Jazz in Hattem, https://jazzinhattem.nl geeft altijd de meest actuele informatie over onze concerten. Ook de facebookpagina houdt belangstellenden op de hoogte van actuele ontwikkelingen. De leden krijgen per e-mail de meest actuele informatie toegestuurd.

Het bestuur van de stichting Jazz in Hattem bestaat uit: Hans Boosman – adviseur, Ger Engels – secretaris, Steven Pleiter – voorzitter, Erwin Schilstra – lid en Jart Sluiter – penningmeester.

HattemNieuws – van de redactie
Ontvang nieuws uit Hattem (politiek, sport, kunst en cultuur, samenleving en human-interest) voortaan in uw mailbox!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in