Rotary Hattem-Heerde steunt kinderboerderij ’t Dijkweitje

Een van de doelstellingen van Rotaryclubs is om door middel van activiteiten door leden van de club de samenleving te dienen.

Zo heeft Rotaryclub Hattem-Heerde vijf jaar geleden het initiatief genomen om een Kinderboerderij op te starten die inmiddels als ’t Dijkweitje onder kinderen en ouders in Hattem en omgeving grote bekendheid geniet.

 

Rotaryleden hebben daar al diverse keren de handen uit de mouwen gestoken om van deze Kinderboerderij een succes te maken.

Natuurlijk moet de kas van de kinderboerderij af en toe gespekt worden en daartoe werd vorig jaar en dit jaar een culinaire avond op IJsselstein georganiseerd, waar een aantal van de leden van Rotaryclub Hattem-Heerde als ware koks een diner verzorgden.

De opbrengst van deze avonden resulteerde in het mooi bedrag van 2.000 euro, dat in de vorm van een cheque door Hans Veltkamp aan voorzitter Jan Ras werd overhandigd.

Jan Ras is ook bestuurslid van ’t Dijkweitje en hij was dan ook blij verrast met deze schenking: “we blijven ideeën ontwikkelen voor de Kinderboerderij, maar daar is meestal geld mee gemoeid, dus dit cadeau komt absoluut goed van pas”, aldus Jan Ras.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in