Maak je eigen animatiefilm bij de Bieb in Hattem

Zit jij in groep 7 of 8? Bombardeer dan jezelf tot filmregisseur, bedenk een filmscript, kies je acteurs en maak je eigen animatiefilm. Dat kan allemaal bij de workshop Stop Motion bij de Bieb in Hattem tijdens de Kinderboekenweek.

En Toen?
Het thema van de Kinderboekenweek is En Toen?‘. Zit jij in groep 7 of 8? Reis dan mee  terug in de tijd met deze gave workshop. Maak je eigen Stop Motion animatiefilm met historische speelfiguren waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Bedenk een beeldverhaal over ridders, verplaats je in oorlogstijd, stap in het Wilde Westen, dompel je onder in het oude Egypte, maak een piratenfilm of ga helemaal terug in de prehistorie met dino’s.

In Stop Motion kan alles
Stop motion is eigenlijk al een hele oude video-techniek. Hoe het werkt? Je maakt verschillende foto`s na elkaar en die speel je vervolgens achter elkaar af. Leer hoe een green screen werkt en ontdek een nieuwe wereld vol mogelijkheden. Ontdek dat er websites zijn waar je gratis de mooiste afbeeldingen kunt downloaden. Alles komt tot leven met Stop Motion! Want in een Stop Motion kan alles.

Aanmelden
Wil je mee op deze reis terug in de tijd? Meld je dan aan via noord-veluwe.op-shop.nl/196/workshop-stop-motion. Er is plek voor maximaal 8 kinderen per workshop, dus vol = vol. Deelname kost vijf euro. De workshop in Hattem is op maandag 5 oktober van 15.30 tot 17.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in