Hatto-Heim uitgeschakeld voor de beker

De derde wedstrijd in het bekertoernooi sloot Hatto-Heim af met een mooi gelijkspel (2-2) tegen Dieze West uit Zwolle.

Deze club had vorig jaar een slecht seizoen met veel doelpunten tegen. Daarin is nu verandering gekomen met maar liefst 10 nieuwe spelers in het team.

De eerste dertig minuten van de wedstrijd waren niet echt spannend. Hatto-Heim trok geleidelijk het spel naar zich toe, maar een doelpunt van Joep van Apeldoorn was volgens de grensrechter buitenspel. Even daarna scoorde Bram Neuteboom 0-1.

In de tweede helft was Dieze West goed op dreef en uiteindelijk eindigde de wedstrijd in gelijk spel. Omdat Dieze West een hoger doelsaldo heeft (+2) gaat dit team door voor de beker en is Hatto-Heim uitgeschakeld.

Zaterdag 22 september begint de competitie weer en de eerste competitiewedstrijd is in Oene tegen Oene. Aanvang 14.30 uur.