Auto aan Dorpsweg vernield

Hattemer Herman Kleijn werd zondag onaangenaam verrast toen hij zijn auto beschadigd aantrof voor zijn huis aan de Dorpsweg. Een raampje van de achterportier bleek te zijn ingegooid door een steen.

Herman: “Ik wilde aangifte doen, maar dat moet dan digitaal. Daarop heb ik de foto van de auto op Facebook geplaatst en om reacties gevraagd. Deze reacties zijn er gekomen. Verschillende mensen gaven aan dat het onrustig was in de binnenstad. Er zou ook een incident met bekogeling van stenen op de Hessenweg hebben plaatsgevonden. Ik heb ook een filmpje ontvangen. Daarop is te zien dat er een scooter uit Hattem komt gereden die bij mijn auto stopt en een steen door de ruit gooit. Daarna is deze persoon snel doorgereden op de Dorpsweg richting Vechtstraat.”

Herman kan weinig begrip opbrengen voor wat er is gebeurd. Toch kan hij met humor reageren zoals uit zijn reactie op Facebook blijkt. Hij schrijft: Ben jij degene die vannacht je steen verloren heeft aan de Dorpsweg in Hattem? We hebben hem voor jou/jullie bewaard.
“Ik ga nu naar de sloop om een nieuwe ruit te zoeken, want het is een oude auto. Het komt dus wel goed, maar het geeft een hoop geneuzel en daar heb ik helemaal geen zin in,” aldus Herman.

Heb jij iets gezien, meld het dan aan de politie Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in