‘Tijd voor MAX’ op Toer in Zwolle

‘Tijd voor MAX’ van Omroep MAX gaat vanaf 2 september voor de vierde keer een maand het land in. Sybrand Niessen, Martine van Os en Carrie ten Napel verruilen de tv-studio in Hilversum voor buitenlocaties in alle windstreken van het land.

In de eerste toerweek strijkt de Tijd voor MAX-karavaan neer in de hoofdstad van Overijssel. Het Rodetorenplein in Zwolle is van 2 tot en met 6 september om 17.10 uur op NPO 1 het decor van ‘Tijd voor MAX.’

Vakantiegevoel
Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier bijzondere locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog éven vast te houden. Ze bezoeken niet de grote, bekende steden in de randstad, maar de juist unieke plekken die voor de rest van Nederland misschien wat minder bekend zijn, maar minstens zo de moeite waard.

Sterren..
In de eerste toerweek schuift onder anderen Özcan Akyol aan. Hij presenteert vanaf 3 september een nieuw seizoen van het MAX-programma Sterren op het Doek en blikt vooruit met Sybrand en Martine. Verder staan Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven in de keuken. Welke culinaire sterren zeker niet kunnen ontbreken bij een bezoek aan Zwolle, zijn Jonnie en Thérèse Boer.

Publiek welkom
Er is nog een aantal publieksplekken beschikbaar. Je kunt een stoeltje reserveren op www.tijdvoormaxoptoer.nl. Langskomen kan ook, maar zitplaatsen zijn beperkt beschikbaar.

Tijd voor MAX op toer
Vanaf 2 september
Presentatie: Sybrand Niessen, Martine van Os en Carrie ten Napel
Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in