Vlieg met een Drone bij de Bieb

Voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar heeft Bibliotheek Noord-Veluwe dit jaar een heuse Drone-cup georganiseerd. Kinderen krijgen de uitdagende opdracht om een creatief parcours te ontwerpen met spullen uit de bibliotheek.

Ze gaan in groepjes hindernissen bouwen, die tijdens de dronerace worden gebruikt. Hoe moet de hindernis eruit zien, kan de drone wel door de hindernis, waar moet de drone landen?

Een mooie les voor de kinderen in goed leren nadenken, samenwerken, bouwen, testen en beslissingen nemen. Natuurlijk leren ze ook nog hoe ze een drone moeten besturen! En dat allemaal in de bibliotheek in Hattem, Elburg, Wezep, Epe en Heerde.

Deze workshop van drie uur is op vrijdag 20 juli in de bibliotheek in Hattem van 14.00 – 17.00 uur. Van tevoren moet je een e-ticketkopen via www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/summerschool

Summerschool
De Drone-cup is onderdeel van summerschoolvan de Bibliotheek Noord-Veluwe. Een heerlijke lange warme zomer en toch met plezier naar school? Dat kan deze zomer bij bibliotheek Noord-Veluwe. Niet in de schoolbanken maar een school met allerlei leuke (technologische) activiteiten waarbij iedereen actief mee kan doen!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in