Zomers Jeu des boules bedrijventoernooi

Onder een stralende zomerzon werd woensdagavond weer fanatiek gestreden om de felbegeerde wisselbokaal van het Jeu de Boules Bedrijventoernooi. Het was de 15e keer dat Veldsink-Bultman & Hartholt Assurantiën & Hypotheken samen met Hattem Petanque het bedrijventoernooi organiseerde op het terrein van Hattem Petanque bij de stadsmuur. Het jaarlijkse bedrijventoernooi is bij uitstek een evenement om de verbinding tussen de ondernemers te bevorderen.

De winnaars
Het team van architectenbureau Wever werd met drie winstpartijen eerste van het toernooi. Kapsalon Whair ging naar huis met de tweede prijs. De top drie werd afgesloten door het team van Veldsink, Bultman – Hartholt.
“Doel van het bedrijventoernooi is om op een informele manier de Hattemer ondernemers met elkaar te verbinden. Daar dragen we als bedrijf graag ons steentje aan bij. Ook dit jaar was de maximale deelname van 32 teams snel bereikt en moesten we helaas weer teams teleurstellen. Uiteraard staan er ook sportieve belangen op het spel, want de ervaring leert dat als men bezig is met jeu des boulen iedereen enorm fanatiek wordt”, geeft directeur Henk van Erven namens Veldsink-Bultman & Hartholt aan.

Na afloop was er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de sportieve prestaties.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in