Afgelopen 14 dagen geen COVID-19 patiënten in Hattem

Het RIVM heeft de wijze waarop de verspreiding van het nieuwe coronavirus in Nederland in kaart wordt gebracht veranderd. Om de verspreiding over de tijd te kunnen volgen, is de weergave van de landkaart aangepast. Vanaf vandaag is de landkaart een zogenaamde slidegrafiek, waarin per twee weken het verloop van de verspreiding te zien is. Op de website van het RIVM is de kaart te raadplegen.

De kaart bij dit bericht toont over de afgelopen 2 weken het aantal COVID-19 patiënten per 100.000 inwoners, zoals gemeld door de GGD’en. Ook is het mogelijk het aantal vanwege COVID-19 in het ziekenhuis opgenomen patiënten en het aantal overleden COVID-19 patiënten op de website van het RIVM te bekijken. Deze gegevens worden elke dinsdag bijgewerkt. De gegevens over de afgelopen 14 dagen laten zien dat de cijfers voor Hattem voor al deze categorieën 0 zijn.

Dat is mooi, maar voorzichtigheid blijft geboden. Alleen door de corona-maatregelen na te leven kunnen wij er gezamenlijk aan blijven werken om de coronacijfers in Hattem op 0 te houden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in