JO13-1 sluit het seizoen af met kampioenschap!

Een mooie en misschien wel onverwachte beloning voor de mannen van JO13-1 die ze nog lang bij zal blijven, want ze hebben het seizoen als kampioenen afgesloten.

Voor het jeugdteam JO13-1 van Hatto-Heim startte het seizoen moeizaam met wisselende resultaten. Gedurende het seizoen ging het voetballend steeds beter, maar leek het kampioenschap niet meer haalbaar. Door een aantal overtuigende overwinningen in de laatste weken en het gelijke spel van onze concurrent in de voorlaatste wedstrijd was onze kans toch daar.

De opdracht was niet makkelijk, er moest gewonnen worden van CSV, de nummer 5 van de competitie. De mannen zijn vanaf de eerste minuut de strijd vol aangegaan en in de 4e minuut resulteerde dat al in de 1-0 (eigen doelpunt). Hatto-Heim bleef de wedstrijd domineren en vier minuten later, na een mooie combinatie, bracht Mart Dekker de stand op 2-0.
5 minuten voor rust drukte Hatto-Heim het overwicht zelfs uit in 3-0 na een knap doelpunt van Daan Teuben.

De tweede helft was het voetbal van Hatto-Heim iets minder. Ondanks een aantal goede kansen lukt het helaas beide elftallen niet om tot scoren te komen en bleef het dus 3-0 voor de geel-blauwen. Hiermee was het kampioenschap een feit en kon de champagne ontkurkt worden.