Eredivisie Tafeltennis: ‘Onthoofd’ Smash ’70 verliest halve finale

Zaterdag stond de halve finale voor van Wijnen Smash ’70 tegen Taverzo in Zoetermeer op het programma. Zonder Viktor Brodd, die op het punt staat vader te worden.

De enige opstelling voor Smash’70 was Simon Goessens, Gerben Last en Martijn de Vries. Boris de Vries en Jelle Bosman zijn geblesseerd, Casper ter Lüün mag niet spelen en Viktor is was dus “aan het puffen”.  Bij Taverzo speelden Yannick Costes, Alex Naomi en Gabrielius Camera.

Zoals verwacht was het snel over. Na vier wedstrijden in goed anderhalf uur was bekend wie naar de finale gaat: Taverzo. Zonder Viktor wist Smash’70 dat het een Mission Impossible zou worden.

Martijn de Vries : “We hadden het graag wat spannender gemaakt hier. Zonder Viktor Brodd was er echter weinig kans om de druk op te voeren en dat was te merken. Taverzo speelde vrij uit en wij geloofden er niet in. Als klap op de vuurpijl voelde ik, na één behoorlijke game tegen Yannick Vostes, mijn spierblessure van eerder dit seizoen er weer inschieten. Waardoor de wedstrijd wel heel erg snel was afgelopen. Viktor verwacht eerdaags voor het eerst vader te worden en uiteraard begrijpen we zijn keuze. Doordat hij tot daags voor de wedstrijd nog wel de optie open hield om even heen en weer te komen, was de teleurstelling binnen het team alsnog zichtbaar in het spel van vandaag.”

Wedstrijd 1: 1-0 Yannick Vostes  – Gerben Last  3-0 (11-4  11-4  11-3)
Wedstrijd 2: 2-0 Gabrielius Camara  – Martijn de Vries   3-0  (11-8  11-3  11-6)
Wedstrijd 3: 3-0 Alex Naumi  – Simon Goessens  3-0  (11-2  11-3  11-3)
Wedstrijd 4: 4-0 Yannick Vostes  – Martijn de Vries  3-0 (11-7  13-11  11-5)
Eindstand: 4 – 0

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in