Hattem Petanque kampioen Nationale Petanque Competitie

Het klinkt als een (bijna) gewone week voor de leden van Hattem Petanque. Zoals elke week werden de mixtoernooien gespeeld op de eigen vertrouwde banen in Hattem. Op dinsdag won Roland Mertens, het Bultman toernooi op de woensdag werd gewonnen door twee spelers die samen de eerste plek delen; Jan Visscher en Ben Kort. Na deze gebruikelijke weektoernooien stond de laatste spelronde in de Nationale Petanque Competitie (NPC) gepland, dus ging het team naar Harderwijk. Daar werden spannende partijen gespeeld die eindigden in een gedegen winst van 6-2.

Tevreden terugkijken
Na 14 speeldagen kan Hattem Petanque nu tevreden terugkijken op een spannende en succesvolle NPC. Teamcaptain Matthijs moest steeds met een selectie uit de groep spelers van Hattem Petanque zorgen voor een goede en effectieve opstelling om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Dankzij gemotiveerde spelers, goede samenwerking en een prima teamgeest lukte het uitstekend. Ze kwamen uit op 13 keer winst en 1 gelijk spel. Hattem Petanque werd dus kampioen!
Na afloop van de laatste speeldag konden ze tevreden het kampioenschap vieren door samen met de supporters heerlijk te gaan eten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in