Volleybaldames AH/HVV sluiten seizoen in stijl af

Zaterdag was het een dag met veel HVV-activiteiten. Voor de dames van het 1e begon dit al in de ochtend met de opbouw van de verenigingsbarbecue voor de afsluiting van het competitieseizoen. Het was nog wat grijs en fris, maar ondanks dat werd toch een volleybalveld opgezet, een vuurplaats ingericht en een partytent opgezet.

Na deze teambuildingsactiviteit was het tijd om naar de Marke te gaan en daar de zaal in te richten voor de láátste competitiewedstrijd van het seizoen.

Dames HVV heeft zich dit seizoen zodanig uitgebreid dat ze met 12 speelsters zijn. Coach Arnoud Mensink liet alle dames lekker spelen, wat in de laatste set een zeer creatieve opstelling opleverde waarbij bijna niemand meer op haar vaste positie stond. Ondanks deze wisselingen wist HVV te overtuigen en Hellas met een 4-0 verlies naar huis te sturen.

En toen kon het feest losbarsten. Heren 1 had de nodige zaken voorbereid en de beide teams werden voorzien van een kampioenshirt en een roos. Meisjes B ontving van de NeVoBo een medaille en mag van sponsor Plaza de Haven met het team komen eten.

Dames HVV ontving van de NeVoBo een kampioensschaal en van sponsor Albert Heijn een pakket met verschillende versnaperingen. De kampioensmuziek kon aan en de teams op de foto.

De dames bezochten samen met de coach de studio van Radio Hattem voor een laatste live-interview en toen was het tijd om naar de barbecue te gaan.

Zo’n 50 man had zich aangemeld voor de barbecue van sponsor Slagerij van Guilik, de grijze lucht brak open en de zon kwam door. De jeugd maakte gretig gebruik van het opgezette beachveld, de barbecues werden ontstoken en op een aantal plekken ging een vuurkorf aan.

De HVV-leden lieten zich de barbecue goed smaken en het bleef nog lang gezellig en warm bij de vuurtjes. HVV kan terug kijken op een goed seizoen met 2 kampioenen en behoud in de klasse voor alle overige teams.