CDA-lijsttrekker Martijn Hospers: “Samen leven, samen doen”

Voor de derde keer op rij staat Martijn Hospers op plaats 1 van de CDA-lijst. De 37-jarige wethouder heeft inmiddels 10 jaar ervaring in de Hattemer politiek en kijkt uit naar de verkiezingen. “Ik ben blij en dankbaar dat ik het CDA weer mag aanvoeren bij de gemeenteraadsverkiezingen. We hebben een sterke lijst, een goed programma en mooie dingen bereikt in de afgelopen jaren. Ik hoop dat we daarmee de basis hebben gelegd voor een goed verkiezingsresultaat.”

“Ons programma is in de kern terug te brengen tot “samen leven, samen doen.” Het CDA maakt zich hard voor een sterk en mooi Hattem, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen mee kan doen. Daarom willen we midden in de samenleving staan. Open en respectvol, luisterend en verbindend. Zo geven we Hattem samen met inwoners en ondernemers vorm.”

In de afgelopen 4 jaar heeft Hospers zich met hart en ziel ingezet voor de gemeenschap van Hattem. Onder zijn verantwoordelijkheid werden onder andere verschillende nieuwe taken in het sociaal domein succesvol ingevoerd. “Ik ben er trots op hoe we in goede politieke harmonie nieuwe taken als jeugdzorg hebben vormgegeven. Cliënten zijn meer dan gemiddeld tevreden. Ik word blij als ik terugkrijg dat mensen een gemeente ervaren die naast ze staat en helpt met goede oplossingen.”

Toch is Hospers nog lang niet klaar: “We hebben heel veel in gang gezet en daar wil ik graag mee verder. Bijvoorbeeld met de uitvoering van de nieuwe onderwijsvisie en de nieuwbouw van een kindcentrum waar de Van Heemstraschool en De Zaaier onderdak gaan vinden. En met de woonvisie, met voldoende woningen voor starters en (luxere) appartementen voor ouderen. Met de realisatie van de woonzorgzones, waarbij ik me wil blijven inzetten om maatschappelijke zuilen met elkaar te verbinden om tot goede, duurzame oplossingen voor Hattem te komen. Met de ondersteuning van verenigingen, vrijwilligers en mantelzorgers: het kloppende hart van onze samenleving.”

Hospers besluit: “Ik hoop dat u allemaal op 21 maart naar de stembus gaat en zult stemmen met uw hart. Ik sta voor “samen leven, samen doen” en hoop dat het CDA ook de komende periode uw stem mag ontvangen!”

@CDA Hattem