PUIN/HOOP in De Open Poort

Op zondag 24 december vindt in De Open Poort aan de Veldhoeve te Hattem een kerstnachtdienst plaats. Het thema van de bijeenkomst die om 20.30 uur begint is PUIN/HOOP Jongeren uit verschillende Hattemse kerken verzorgen onderdelen van de dienst.

Tekenen van hoop
Durk de Boer is voorganger in de dienst: ‘Wie het nieuws volgt, ziet al snel beelden van puinhopen voor zich als gevolg van oorlogen en natuurrampen. Maar ook dichter bij huis kan het leven soms een grote bende zijn.’ Maar dat is niet het enige, zo maakt de voorganger duidelijk:’Ik ga met de aanwezigen op zoek naar tekenen van hoop in die puinhopen. En bij die zoektocht laat ik me natuurlijk inspireren door het kerstverhaal.’

Kerstnachtdienst De Open Poort

Door jongeren voorbereid
Jongeren uit de Nederlandse Gereformeerde Gasthuiskerk, Ontmoetingskerk en De Open Poort hebben samen de dienst voorbereid. Licht, geluid, muziek en de invulling van verschillende onderdelen van de viering zijn in handen van de jeugd. Om er voor te zorgen dat alles goed verloopt, is de hele dienst tweemaal gerepeteerd.

Vuur en warme drank
De deuren van De Open Poort zijn al om 20.00 uur open om deelnemers aan de viering  welkom te heten. Er staat warme chocolademelk klaar voor elke bezoeker, jong of oud. Brandende vuurkorven zorgen voor gezelligheid rondom het kerkgebouw. Om 20.30 uur wordt iedereen binnen verwacht en begint de feestelijke bijeenkomst.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in