Martijn Hospers voert lijst CDA Hattem aan

De leden van het CDA Hattem hebben Martijn Hospers verkozen tot lijsttrekker bij de Gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar.

Hospers is blij dat hij opnieuw de lijst van de christendemocraten mag aanvoeren. β€˜β€™Ik ben dankbaar dat de leden van CDA Hattem weer het vertrouwen in mij stellen. Dat geeft me veel energie om met een sterke lijst, een goed programma en een energiek campagneteam de verkiezingen aan te gaan. Ik hoop op een mooie uitslag in maart, zodat we verder kunnen werken aan een stad waar iedereen zich thuis en ondersteund voelt, een passende woning kan vinden en waar we sterk inzetten op duurzaamheid.”

Diversiteit
De voorzitter van het CDA Hattem, Henberto Remmerts reageert blij: β€˜β€™Martijn heeft echt laten zien dat hij een betrouwbare wethouder is die Hattem en de Hattemers veel kan brengen.’’ Hij is ook trots op de nieuwe kandidatenlijst: β€˜β€™De Hattemers mogen zich goed vertegenwoordigd weten met deze lijst. Elke leeftijdsgroep van 20-75 jaar is goed vertegenwoordigd en er is een mooie verhouding van vrouwen en mannen. Maar er is ook een mooie verdeling over de verschillende wijken en niet te vergeten is er een grote diversiteit aan kennis en expertise.’’

De lijst van het CDA Hattem telt 21 kandidaten en vind je op cdahattem.nl/hattem

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in