John Boertjes neemt afscheid van CDA Hattem

Bestuurslid John Boertjes neemt afscheid als bestuurslid voor het CDA Hattem. Boertjes heeft zich acht jaar ingezet voor de Hattemse christendemocraten als algemeen bestuurslid en beheerder van de website.

“Afscheid nemen is een belangrijk moment. Helaas is het door de coronamaatregelen niet mogelijk zoals we dat graag willen,” vertelt Henberto Remmerts, voorzitter van CDA Hattem. “Tijdens de digitale ledenvergadering werd John bedankt voor zijn inzet als bestuurslid. Daarnaast hebben we bloemen en cake gebracht bij John aan huis. Het ontvangst door John en zijn vrouw Hermien was herkenbaar zoals bij een bestuursvergadering in huize Boertjes: een warm welkom, koffie en altijd borrelhapjes tegen het einde van de vergadering.”

John Boertjes kijkt positief terug op zijn ervaringen als bestuurslid voor het CDA Hattem. “Ik kijk terug op een mooie politieke periode waarin veel beslissingen werden genomen. In de afgelopen acht jaar is het CDA Hattem gegroeid met fijne mensen die zich inzetten voor de Hattemse samenleving. De ervaring als bestuurslid heeft mij een breder gezichtsveld gegeven, en daar ben ik dankbaar voor,” aldus Boertjes.
Inmiddels is de rol van webmaster overgenomen door Marlijn De Koning-Monteban en zoekt het CDA Hattem een nieuw algemeen bestuurslid. “Ben jij ge├»nteresseerd om bij te dragen aan een mooier Hattem? Neem dan contact op. Dat kan via de website van het CDA Hattem of via cdahattem@gmail.com,” zo laat Henberto Remmerts tot slot weten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in