Kerstconcert Decibel

Op 15 december voert het gemengd koor Decibel uit Hattem een feestelijk Kerstconcert uit. Tijdens het concert worden mooie, sfeervolle kerstliederen uit diverse landen ten gehore gebracht. Voorbeelden hiervan zijn het Oostenrijkse Adventslied  Zünd an es Liacht, het feestelijke Joy to the world en het toepasselijke Winter Wonderland. Ook zingt Decibel het populaire kerstlied The little drummer boy dat vertelt over een arme jongen die de pasgeboren Jezus geen geschenk kan geven, maar hem eer bewijst door op zijn trommel te spelen.

Decibel prijst zich gelukkig met de muzikale medewerking van het gerenommeerde blokfluitensemble Few uit Wezep. Zij laten voorafgaand, tijdens en na het concert horen welke mooie muziek er met blokfluiten gemaakt kan worden.

Het Kerstconcert wordt op vrijdag 15 december 2023 gehouden in de Veste, Korte Kerkstraat 8 in Hattem. Aanvang 20 uur, zaal open om 19.45 uur. De toegang gratis met een vrije gift na afloop. Na het concert bent u uitgenodigd om glühwein of warme chocolademelk te drinken en de culinaire hapjes van de Decibellen te proeven.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in