Molecaten Ruiterdagen Hattem: een groots succes

De Molecaten Ruiterdagen Hattem, die afgelopen zaterdag werden gehouden trokken deelnemers, toeschouwers en ruiters van heinde en verre, waardoor het opnieuw een waar spektakel werd dat de verwachtingen overtrof.
De Molecaten Ruiterdagen Hattem, die jaarlijks worden georganiseerd, vonden plaats op het terrein van landgoed Molecaten. Het evenement bood een breed scala aan paardengerelateerde activiteiten en wedstrijden, waaronder dressuur, springen en diverse disciplines van de paardensport. Met meer dan 200 deelnemers, variërend van ervaren ruiters tot opkomend talent, was er voor iedereen iets te beleven.

Organisatie
De organisatie van de Molecaten Ruiterdagen Hattem was in handen van een toegewijd team van vrijwilligers en sponsors, en hun inzet was duidelijk zichtbaar in het succes van het evenement. Zonder hun steun en toewijding zou zo’n prachtig paardensportevenement niet mogelijk zijn geweest.

“De Molecaten Ruiterdagen Hattem zijn een geweldige manier om de schoonheid en de vaardigheden van paardensport te vieren, en we zijn trots op wat we hebben bereikt”, aldus de organisatie. “Dit evenement biedt niet alleen een podium voor ruiters om hun talent te laten zien, maar het verbindt ook de gemeenschap en brengt mensen samen om te genieten van een dag vol paardensport.”

De Molecaten Ruiterdagen Hattem zijn een jaarlijks paardensportevenement dat paardenliefhebbers van alle leeftijden en niveaus samenbrengt. Het evenement biedt de mogelijkheid om te genieten van verschillende disciplines van de paardensport en is gratis toegankelijk voor het publiek. Het wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en sponsors, met Molecaten als hoofdsponsor.

Foto’s: Elly v.d. Wetering en Kor v.d. Helm

2 REACTIES

  1. Het is fantastisch, dat in een tijd, waarin de ruitersport het zwaar heeft, er toch door vrijwilligers en organisatoren zo een prachtig evenement wordt neergezet. Het laat zien, dat ruiters en amazones goed met hun paarden en met de sport omgaan en dat zij dat goed kunnen laten zien aan het publiek, dat in grote getale naar dit evenement kwam. De geluiden in het publiek waren over het algemeen zeer positief en dat is zeer gewenst in een tijd, waar veel zaken ter discussie staan, zo ook de paardensport.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in