Lezing Picasso

In het kader van de wereldwijde herdenking van het vijftigjarig overlijden van de legendarische kunstenaar Pablo Picasso, organiseert Cultuurplein op 2 november om 19.30 uur een bijzondere lezing die een onthullend inzicht biedt in het oeuvre van deze grootmeester: Picasso, zonder muze geen meester.

Picasso’s muzen
Deze boeiende lezing verkent tevens de invloed van de muzen in Picasso’s leven. Marianne Wilts, een gerenommeerde expert op het gebied van kunstgeschiedenis, zal de presentatie verzorgen en de aanwezigen meenemen op een fascinerende reis door het leven en werk van Picasso.

De lezingen vindt plaats op donderdagavond 2 november van 19.30 tot 21.30 uur in De Heerd te Heerde. De entree bedraagt €17,95, waarbij je tijdens de pauze kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Essentie kunst
Een reeks van maar liefst 42 internationale tentoonstellingen werpt een nieuw en verrassend licht op het werk van Picasso. Zijn overtuiging dat het weergeven van de zichtbare werkelijkheid de essentie is van kunst, blijft tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie voor velen. Zijn kunstwerken balanceren meesterlijk tussen abstractie en realiteit, wat een intrigerende dynamiek aan zijn oeuvre toevoegt.

Meer informatie en reserveringen vind je op www.cultuurpleinnoordveluwe.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in