Kledingbeurs in De Open Poort

Op vrijdag 20 oktober van 19.30 – 21.00 uur en op zaterdag 21 oktober van 10.00 – 11.00 uur is er in De Open Poort weer een kledingbeurs. Hier is iedereen welkom en iedereen mag meedoen! Op de kledingbeurs wordt volwassenkleding, kinderkleding en speelgoed verkocht. Van het opgebrachte geld is 70% voor de verkoper, en 30% voor een goed doel.
Elk seizoen verdeelt de organisatie het over twee goede doelen: een landelijk doel en een plaatselijk doel. Dit keer: Stichting ZOA en Stichting Leergeld.
Overgebleven kleding mag weer opgehaald worden, of worden geschonken.
Deze gedoneerde kleding gaat dit keer onder andere naar Stichting de Wijkwieg en CRR: Christian Refugee Relief.

Groot succes
De kledingbeurs wordt vanaf 2019 georganiseerd en is tot nu toe een groot succes. Alle mensen uit Hattem en omstreken worden uitgenodigd om een bezoek te brengen en te kopen voor het goede doel. “Het is de bedoeling om mooie kleding weer te verkopen voor lage prijsjes. Zo houden we rekening met duurzaamheid en help je iedereen. De één heeft de kledingkast weer netjes en de ander is weer blij met een ‘nieuwe’ outfit. Van kindermaat 50 t/m volwassen XXL en speelgoed!”

Deelname
Iedereen kan nog meedoen door kleding te brengen die te verkopen is. 70% van de opbrengst is dan voor jezelf en 30% voor het goede doel. Kleding die niet verkocht is mag na de beurs weer ophalen worden. Uiteraard mag het ook  gedoneerd worden.
Wil je meedoen met verkopen? Dan moet je wel even inschrijven. Stuur een mailtje naar kledingbeurshattem@hotmail.com. Je krijgt dan het inschrijfformulier, binnen 24 uur.

Heb je geen kleding maar wil je wel meehelpen als vrijwilliger? Schrijf je dan ook in via hetzelfde inschrijfformulier. Met name op zaterdag 21 oktober van 11.00 – 13.00 uur kunnen we nog veel hulp gebruiken.
Wil je meer informatie of wil je op de hoogte gehouden worden voor een volgende beurs? Kijk dan op de Instagram- of Facebookpagina: Kledingbeurs Hattem. Ook kan je ons een mail sturen en vragen om de nieuwsbrief.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in