Smakelijke act op Chocoladefestival Hattem

Hattem – Zaterdag 22 oktober is Hattem voor één dag omgetoverd tot een chocoladeparadijs. Je kijkt je ogen uit bij de vele demonstraties en prachtige showstukken. Ook is er volop te proeven en te koop bij chocolatiers. Er zijn leuke kinderactiviteiten en er is een zeer smakelijke theateract. Het wordt een dag genieten van de wondere wereld van chocolade.

Dolkomisch entertainment
De Sweet Chefs zorgen voor een dolkomische straattheatervoorstelling waarbij twee koks elkaar behoorlijk in de weg zitten. Het is een vrolijke en suikerzoete knipoog naar de vele kook- een eetprogramma’s op de TV. Zo geraffineerd als de suiker vervaardigd wordt, zo geraffineerd staan deze koks opgesteld als een levend standbeeld. Maar als hun publiek er eenmaal aan gewend geraakt is, ontwikkelt zich een komisch drama wanneer zij suikerspinnen willen vervaardigen. Afhankelijk van hoe de wind staat kunnen hun ‘spinsels’ voor plakkerige taferelen zorgen! Een slapstick die goed is voor de lachspieren, want zoals een vlam in de pan kan slaan, is een klein beetje wind voor deze twee komieken ook desastreus! Als kers op de taart eindigt de show met gratis suikerspin voor alle omstanders.
Sponsor Mondzorg Parkzicht heeft het voor Chocoladefestival Hattem mogelijk gemaakt deze smakelijke act naar Hattem te halen. Tijdens het Chocoladefestival geven de Sweet Chefs om 12.00 uur, 13.30 en 15.00 uur een show.

Chocoladeparadijs
Bekijk hoe bonbons gemaakt worden, proef curryworst, beenham en hamburgers met chocolade mosterd of ontdek welke wijnen perfect samengaan met chocolade. Koop een lekkere oliebol, donut, fruit of churros met chocolade of verzamel een giftbox vol heerlijke soorten chocokussens en authentieke Engelse fudge om lekker lang van het festival na te genieten. Kom zaterdag 22 oktober naar Hattem en laat je onderdompelen in de wereld van chocolade.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in