Advendo repeteert weer

HATTEM – Toneelgroep Advendo bereidt zich opnieuw voor op de uitvoeringen van Handelsonderneming Hoebels. De voorstellingen vinden plaats van 22 tot en met 25 maart 2023. Kaarten voor de destijds afgelaste voorstellingen in 2020 kunnen vanaf heden worden omgeruild.

Kwakkelende handelsonderneming
De Hattemer toneelvereniging
Advendo is onlangs opnieuw begonnen met de repetities om op 22 t/m 25 maart 2023 een voorstelling in MFC de Marke te kunnen geven van het stuk “Handelsonderneming Hoebels”. Hierin staat een slecht lopende antiekhandel annex kledingwinkel annex kringloop centraal.
Er komen bijna geen klanten, de buren klagen over de rommel en sturen de gemeente op hun dak. Maar dan heeft de kersverse liefde van de dochter des huizes wel een paar ideetjes om de omzet op te krikken. Maar of het daar beter van wordt valt nog te bezien.

Kaarten ruilen
Ieder
die nog toegangskaarten heeft liggen voor de door Corona afgelaste voorstelling van maart 2020 kan deze vanaf maandag 17 oktober tot 7 januari kaarten omruilen voor nieuwe exemplaren bij de onderstaande adressen. Advendo laat nog weten dat de verkoop van losse kaarten nog niet van start is. Ook wordt er voor oude kaarten alleen een nieuw kaartje verstrekt voor dezelfde voorstelling op dezelfde weekdag. Er vindt geen restitutie plaats.

Ruiladressen
W. Kollumer, Hogenkamp 82, tel: 038-4445890
Cafetaria ‘t Knienhol, Dorpsweg 22, tel: 038-4440312 (tijdens openingstijden, liever niet op drukke momenten zoals vrijdag tussen 17.00 en 19.00)

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in