Hatto-Heim moet in Be Quick meerdere erkennen

Hatto-Heim heeft zich zaterdag niet geplaatst voor de volgende ronde van de beker. In Zwolle werd Hatto-Heim met 4-1 verslagen door tweedeklasser Be-Quick 28. De Hattemse club kan zich nu volledig richten op de competitie.

Voortvarende start
Hatto-Heim begint voortvarend aan de wedstrijd en zet de tegenstander meteen onder druk, wat na 10 minuten resulteert in een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Bas Behrens. Daarna krijgt Hatto-Heim nog verschillende kansen om de voorsprong te vergroten via Robin van der Ziel, Jesse Winkelaar en Bas Behrens.
Halverwege de eerste helft neemt Be-Quick het initiatief over en zet Hatto-Heim onder druk, waar men in de rest van de eerste helft niet meer onderuit komt.
Door doelpunten van Roy van der Stouwe en Quinton Justiana gaat Be-Quick met een 2-1 voorsprong aan de thee. Vanwege een blessure komt Twan van Rijssen niet meer terug. Hij wordt vervangen door Vigo Kroes.

Mindere afloop
In de tweede helft is Be-Quick de beter voetballende ploeg. Het bouwt de voorsprong verder uit naar 4-1 door doelpunten van Quinton Justiana en Coen Locht. Aan het eind van de wedstrijd krijgt Hatto-Heim nog wel een kans. Dirk Agterhuis die alleen op de keeper af gaat, kan deze kans helaas niet verzilveren. Aankomende zaterdag spelen de geel blauwen de eerste competitiewedstrijd tegen FC Zutphen.