Selectie v.v. Hattem start voorbereiding nieuw voetbalseizoen

De selectie van v.v. Hattem is begonnen aan de voorbereiding op het voetbalseizoen 2021/2022. Onder leiding van trainer Herman Oosterhaar werd vorige week op sportpark ‘t Achterveen de eerste training afgewerkt. Waar toen nog een aantal spelers nog ontbrak wegens vakantie, was de selectie zaterdag tijdens de 4e training nagenoeg compleet en werd er uitgekeken naar de komende oefenwedstrijden.

Zaterdag 21 augustus speelt v.v. Hattem haar eerste oefenwedstrijd 14:30 uur thuis tegen s.v. Zalk. Voordat het team aan het Bekertoernooi begint, wordt er op zaterdag 28 augustus om 14:30 uur thuis geoefend tegen v.v. Heerde -dat dit seizoen voor het eerst uitkomt op zaterdag- en op dinsdag 31 augustus 20:00 uur in IJsselmuiden tegen 2e klasser IJVV.

Bekerwedstrijden
Zaterdag 4 september volgt de eerste Bekerwedstrijd. In Hattem wordt dan de strijd aangebonden met de Epenaren van EZC’84. Op zaterdag 11 en 18 september volgen er dan twee uitwedstrijden tegen respectievelijk Wythmen en s.v. Nieuwleusen. Beide wedstrijden beginnen  om 14.30 uur.

3e Klasse C
Zoals eerder gemeld speelt v.v. Hattem het komend seizoen weer in de 3e Klasse C Oost. Het treft daar dezelfde tegenstanders als in het vorig seizoen dat zo sterk begon voor v.v. Hattem. Maar na 4 wedstrijden werd toen de competitie stilgelegd.

Publiek
Tijdens de wedstrijden is publiek weer van harte welkom. Op het sportpark is de 1,5 meter-regel van toepassing en zijn het clubhuis, het terras en tribune vrij toegankelijk.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in