CMH geeft uniek openluchtconcert aan de IJssel

Het A-orkest van de Christelijke Muziekvereniging Hattem (CMH) geeft op vrijdag 14 september een uniek openluchtconcert op ‘IJsselstein’ aan de Geldersedijk. Onder leiding van dirigent Carlo Balemans brengt CMH een gevarieerd muzikaal programma in het decor van het prachtige uiterwaardenlandschap van IJsselstein. Het concert is een initiatief van het Cultuurfonds Hattem in samenwerking met CMH.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Door een mail te sturen naar solidus@planet.nl ontvang je een reserveringsnummer en het programma. Door contante betaling van € 10,- bij de ingang van IJsselstein op 14 september krijg je 4 consumptiebonnen. De toegang is verder vrij.

Het openluchtconcert begint om 20.00 uur. Het optreden van CMH bestaat uit 3 sets. In de pauzes zullen CMH en het Cultuurfonds Hattem zich kort presenteren. Er is géén parkeergelegenheid voor auto’s op IJsselstein, dus komt met de fiets. Bij slecht weer wordt het concert afgelast. Bezoekers ontvangen dan uiterlijk 16.00 uur op de dag van het concert een bericht via de mail.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in