Business Golf Hattem doneert € 3.500 aan Voedselbank

Op 11 juni heeft de Business Golf Hattem haar ledendag gehad met dit keer een ludieke actie t.b.v. de Voedselbank Zwolle. Na de borrel en een heerlijk diner van de Hattemse Hoeve boden de leden elkaar attributen en diensten aan met als eindresultaat € 3.500, wat gedoneerd wordt aan de Voedselbank Zwolle.

Eenmaal per jaar houden de leden van de Business Golf Hattem een ledendag, waarbij een middag compleet met speciale elementen tot een feestelijk geheel wordt gemaakt. Het thema dit jaar was ‘Olympische Spelen’ en menigeen kwam in judopak, als basketballer of in oranje outfit om daarin de golfbaan op te gaan. De spelvorm, 13 holes met 5 meter reservetouw, maakte dat er zeer strategisch gespeeld werd met hoge scores. Bert Kieft (BourgEst) was de totaalwinnaar, Derek Lodiers (Veldhuis Advies) de longest, en Marius Brouwer (Metaalmorfose) de neary.

Business Golf Hattem is een gezellige netwerkclub met veertig leden die eenmaal per maand gebruik maakt van de Hattemse Golf & Countryclub om sportief te ondernemen. Op elke 2de dinsdag van de maand komt de club vanaf 16 uur bij elkaar. Meer informatie staat op www.golfclub-hattem.nl voor alle data.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in