Voorstellingen Laura’s Musical een waar spektakel

De ruim 160 musicalleerlingen van Laura’s Musical uit Hattem en Elburg hebben weer twee prachtige musicalvoorstellingen in het Veluvine theater in Nunspeet gespeeld. Een voorstelling waarin piraten, indianen, elfjes, stoere jongens en zeemeerminnen elkaar afwisselden in een wonderlijke wereld. In een land vol dromen en avonturen leerden de hoofdrolspelers, elk op hun eigen manier, wijze levenslessen met een knipoog naar o.a. het gebruik van social media vandaag de dag.

Vol nieuwe energie
Het was een waar spektakel vol kleurrijke kostuums, opzwepende nummers, grappige teksten en vrolijke dansjes waarbij er van jong tot oud werd samengewerkt door de musicalleerlingen. Na veel lovende en enthousiaste reacties vanuit het publiek kan Laura wederom terugkijken op 2 geslaagde shows. Dat geeft weer nieuwe energie en inspiratie voor het schrijven van haar volgende musicalvoorstellingen in december.

Proeflessen
In juni en juli zijn er proeflessen voor nieuwe leerlingen van 4 t/m 16 jaar. Op maandag 26 juni en 3 juli zijn er proeflessen in Hattem en op vrijdag 16 en 23 juni zijn er proeflessen in Elburg. Voor meer informatie kun je kijken op www.facebook.com/laurasmusical of mailen naar laurasmusical@gmail.com.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in