Molecaten Ruiterdag op zaterdag 14 oktober

De Molecaten Ruiterdag, met een crosscountry waarbij paarden en ruiters door de prachtige omgeving van landgoed Molecaten over natuurlijke hindernissen springen, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 14 oktober. Deelnemers kunnen zich vanaf 1 augustus inschrijven op Mijn KHNS. Bezoekers kunnen een wandeling maken langs zo’n 30 hindernissen.

Hattem Playa op het oude Watermulder terrein
Het startpunt en de finish van de eventingwedstrijd zijn vlakbij ‘Hattem Playa’, het oude natuurzwembad De Watermulder aan de Randweg. Hier is een cateringplein ingericht waar wandelaars gratis terecht kunnen voor livemuziek, kinderactiviteiten en foodtrucks van Dirk Poffers, Henri Bloem, Bar Biga, Crispy Chicken en de Tostibus. Op de wandelroute van circa 3 kilometer over het landgoed zijn nog meer horecapunten te vinden.

Foto: Sanne Edelijn (Artbeat)

Praktische informatie
Honden zijn welkom op het evenement, mits aangelijnd. De Molecaten Ruiterdag wordt georganiseerd door rijvereniging Hippisch Hattem en is voor bezoekers gratis toegankelijk. Ook zijn er voor het eerst losse VIP-tickets te koop voor ‘Hattem Playa’. Op www.molecatenruiterdag.nl vind je meer informatie en komt binnenkort een uitgebreide plattegrond van de wandelroute.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in