Club kampioenschap doublette bij Hattem Pétanque

Hattem Pétanque organiseerde afgelopen week diverse toernooien op het Tinneplein, waaronder het avonddoublet op maandag en het Bultmantoernooi op woensdag. Op zaterdag 13 mei stond het clubkampioenschap doublet op het programma.

Avonddoublet en Bultmantoernooi
Op maandagavond 8 mei was het Tinneplein het decor van het eerste avonddoublet van het seizoen. Het duo HarmJan Halfwerk en Jaap Smit wist deze eerste editie te winnen. Er werden spannende partijen gespeeld en de sfeer was goed. Op woensdag 10 mei vond het Bultmantoernooi plaats op het Tinneplein. Ingeborg Suichies bleek die dag de beste resultaten te behalen en ging naar huis met de titel.

Clubkampioenschap doublet
Zaterdag 13 mei stond het clubkampioenschap doublet op het programma. In vijf rondes moesten de tweetallen uitmaken wie er met de titel naar huis zou gaan. Het was een prachtige dag met uitstekend bouleweer en spannende partijen. Uiteindelijk werden Maaike Septer en Harry Holterman gekroond tot clubkampioen doublet. Op de website van Hattem Pétanque zijn alle uitslagen en foto’s te vinden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in