Offroad Pinkstertreffen

Op 2e Pinksterdag wordt het motorcrosscircuit van Heerde omgetoverd tot een 4×4-baan waar iedere offroad rijder zich kan vermaken. De baan wordt opgebouwd uit vershillende proeven van diverse kalibers.

Zo is er voor elke deelnemer wat wils; lichte proeven voor beginners en zware uitdagende proeven voor de ervaren 4×4 rijders.

Er is zelfs een enorme waterhindernis aanwezig. Garantie voor veel spektakel. De proeven zijn verdeeld over het gehele circuit en zijn desgewenst steeds te omzeilen via de speciale escape-route.

Het evenement kan al jaren rekenen op deelnemers uit het gehele land. Heb jeu zelf een 4×4 staan en wil je deze eens een keer de sporen geven? Schroom niet en kom naar Heerde. De deelname kost 40 euro per dag. Het voertuig moet APK-waardig zijn en je doet mee op eigen risico.

Ook voor toeschouwers is dit evenement beslist de moeite waard om te bezoeken. De 4×4 rijders zorgen elk jaar weer voor flink wat spektakel waar nog dagen over nagepraat wordt. De toegang voor publiek is gratis, parkeren kost 2 euro.

Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt gehouden op het motorcross circuit van de motorsportvereniging Heerde (MSV-NOV Heerde).Je vindt het circuit aan de Kamperweg in Heerde, afslag 29 op de A 50.

Meer info op www.hannibal-offroad.nl