Zo viert Hattem de Oranjefeesten

De Hattemer Oranjevereniging heeft dit jaar tal van leuke activiteiten georganiseerd voor haar leden. Naast de spectaculaire avond met Victor Mids, is er ook op Koningsdag van alles te beleven in de binnenstad, zoals een optreden van Ancora. Maar er is nog veel meer. Bekijk eerst de film, tekst gaat daarna verder.


Versier je straat!
Na het succes van vorig jaar roept de HOV alle inwoners van Hattem op om ook dit jaar hun straat en huis weer te versieren. De twee mooist versierde straten én het mooist versierde huis worden beloond. Met als hoofdprijs; een buurtbarbecue t.w.v.
€ 300,-. Inschrijven kan via versieren@hattemeroranjevereniging.nl
Eén persoon (met HOV-lidmaatschap) schrijft de straat vóór 24 april in en geeft door om welke huisnummers het gaat (max. circa 20 woningen), of geef alleen je eigen huis op.
Op Koningsdag 27 april worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Mega springfestijn
Samen met de buurtsportcoaches van Hub Hattem wordt er een Mega Springfestijn georganiseerd tijdens de meivakantie op maandag 25 april van 10:00 tot 16:00 uur.
Weer of geen weer, het is altijd Springweer.
De sporthal van mfc de Marke wordt volgebouwd met springkussens en stormbanen. Er wordt een mooi parcours uitgezet in De Marke en iedereen kan een uur lang helemaal losgaan! Voor wie? kinderen groep 1 t/m 4 & groep 5 t/m 8 *Let op; VOL=VOL! Bij heel veel animo, worden er extra rondes ingelast. Aanmelden kan tot en met 20 april via info@hubhattem.nl onder vermelding van naam, leeftijdsgroep en telefoonnummer ouder.

Oldtimer Koningsrit
Heb jij een oldtimer, mooie klassieker of een bijzondere auto, motor of brommer die “gezien mag worden”? Kom deze dan showen tijdens de Koningsklets in de binnenstad van Hattem en neem aansluitend deel aan de speciaal georganiseerde Koningsrit!

27 april 13:30 uur KONINGSKLETS, intocht oldtimers, met om 15:30 uur START KONINGSRIT
Meedoen? Even aanmelden, dan ontvang je de nodige instructies, routebeschrijving en consumpties.
Mail naar: jan@hattemeroranjevereniging.nl
De eerste 50 aanmeldingen ontvangen een ritschildje. Vragen? Neem dan contact op met Herman Spannenberg: 06-15007998.
Oranje Kinderfeest
Kinderboerderij ’t Dijkweitje is donderdag 28 april het decor voor een Oranje Kinderfeest.
De Hattemer Oranjevereniging heeft een supergezellige ochtend georganiseerd voor de allerjongste Hattemers van 2 tot en met 6 jaar. Kinderen zijn welkom onder begeleiding van minimaal 1 volwassene. Aanmelden is verplicht en vol is vol.
Het eerste blok vindt plaats van 10.00 tot 11.00 uur en blok twee van 11.30 tot 12.30 uur.
Aanmelden kan tot 23 april via kinderfeest@hattemeroranjevereniging.nlonder vermelding van naam, geboortedatum, telefoonnummer ouder en voorkeur tijdstip.
Nog geen lid? Meld je aan via www.hattemeroranjevereniging.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in