Sprekend Gelderland verzamelt initiatieven

Op de website van Sprekend Gelderland vind je initiatieven die in het teken staan van het voor elkaar zorgen. Iedere Gelderlander kan initiatieven plaatsen en iedere Gelderlander kan er leuke ideeën opdoen die je kan gebruiken of helpen in deze coronatijd waarin we zoveel mogelijk thuis moeten blijven.

Vind en deel je tips
Je vind er bijvoorbeeld tips voor leuke kinderactiviteiten, tips om het thuiswerken leuker te maken of over hoe je fit blijft nu de sportscholen dicht zijn. Misschien heb jij goede tips over thuisonderwijs voor kinderen of wil je iets delen om anderen een hart onder de riem te steken. Daarnaast kunnen we hier initiatieven van anderen delen, om zo veel mogelijk mensen te bereiken.

Wat is Sprekend Gelderland?
Op Sprekend Gelderland is iedereen welkom om mee te praten over de provincie. Hier kunnen inwoners en organisaties in gesprek over verschillende thema’s die spelen in de provincie. Je kunt meedenken met elkaar, samenwerking starten, je netwerk vergroten of interessante blogs en artikelen delen. Of je vraagt aandacht voor een onderwerp of evenement. Je treft hier Gelderlanders, medewerkers van organisaties en medewerkers of Statenleden van de provincie.

sprekend.gelderland.nl/zorgvoorelkaar

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in