Walking Football in Hattem

De gezamenlijke voetbalverenigingen in Hattem zijn begonnen met Walking Football. Hoewel de belangstelling nog gering is, zijn de betrokkenen van sv Hatto-Heim en vv Hattem enthousiast over de start.

Wandeltempo
Bij Walking Football speelt men het voetbalspel in wandeltempo op een kwart van het veld. Tijdens een partijtje wordt niet gerend, mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Met deze relatief nieuwe tak in de voetbalsport wil men 60-plusser de mogelijkheid geven met plezier de voetbalsport te blijven beoefenen.

Een goed begin
Het initiatief voor de introductie van Walking Football in Hattem is genomen door Patrick Reuvekamp, stagiair bij de buurtsportcoaches. Patrick is tevreden over de start: ‘De kop is eraf. Een goed begin, het aantal deelnemers was niet veel. Toch hebben we goed en leuk getraind. De eerste reacties waren erg positief. Ik hoop dat het aantal deelnemers de komende weken zal groeien. Daar heb ik alle vertrouwen in’, aldus Patrick Reuvekamp.

Welkom op de training
Woensdag 17 april staat de volgende bijeenkomst op het programma. Geïnteresseerden die een balletje willen trappen zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom op sportpark ’t Achterveen locatie sv Hatto-Heim. De deelname is gratis.

 

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in