Huub Eysink tweemaal genomineerd voor Coiffure Award 2019

Huub Eysink en zijn team van Hair-Plaza uit Hattem is maar liefst tweemaal genomineerd voor de Coiffure Award 2019 dameskapsel én de Pers Award.

Voor de wedstrijd heeft Eysink 4 foto’s ingestuurd van kapsels. De fotografie is verzorgd door Ivo de Kok, visagie Joyce Pietrzak en styling Sharon Eysink. Op Facebook bedankt Eysink zijn, zoals hij dat noemt: ‘precious team’.

Coiffure Award
In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op de juiste combinatie van het modebeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn. De meer dan tweeduizend inzendingen zijn beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Pers Award
Een speciale categorie binnen de Coiffure Award is de Pers Award. Een jury van gerenommeerde beautyredacteuren van consumenten- en vakbladen kiest zijn favoriete fotoset uit alle inzendingen. Alle categorieën dingen mee naar de Pers Award. Deze prijs staat bij de kapper hoog in aanzien. Glossy magazines bepalen en tonen hét modebeeld, zowel nationaal als internationaal. De waardering van deze journalisten is dus van groot belang voor de kapper. Bovendien worden de beste beelden regelmatig geplaatst in de glossy’s wat een extra waardering voor de deelnemende kapper betekent.

Prijsuitreiking gala
Op 12 mei vindt het 28ste gala van deze onafhankelijke haarmode fotografie wedstrijd plaats in Studio21 te Hilversum, waar naast de 12 Coiffure Awards, ook de meest begeerde prijs onder Nederlandse kappers wordt uitgereikt: de titel Hairdresser Of The Year. De presentatie van het gala is in handen van Eva Jinek.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in