Bijzonder Liedconcert in Hattem

Op zondag 3 maart geven bariton Hans Pieter Herman en pianist Maurice Lammerts van Bueren een bijzonder concert in de Marke. Op het programma staan liederen van Robert Schumann, Hugo Wolf, Johannes Brahms, Claude Debussy, Henri Duparc en Joseph Kosma.

Hans Pieter Herman
Bariton Hans Pieter Herman begon zijn studie aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Cora Canne Meijer en behaalde daar zijn diploma Docerend Musicus Zang. Gehonoreerd door het Fonds voor de Podiumkunsten en het Prins Bernhard Fonds was hij in staat zijn studie voort te zetten aan Northwestern University in de VS waar hij zijn diploma Uitvoerend Musicus in Opera, met onderscheiding behaalde.

Maurice Lammerts van Bueren
Pianist Maurice Lammerts van Bueren behaalde zijn diploma Uitvoerend Musicus bij Jan Wijn aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Hij vervolgde zijn studie voor de aantekening Kamermuziek aan hetzelfde instituut bij Ludmilla Baslawskaja. Dankzij een beurs van het Prins Bernhard Cultuurfonds werd hij in staat gesteld liedbegeleidingslessen te volgen bij Graham Johnson. Maurice Lammerts van Bueren heeft zich volledig toegelegd op het liedbegeleiden.

Kaarten
Het concert op zondag 3 maart in de Marke begint om 15.00 uur. Kaarten aan de zaal à € 17,50, studenten betalen € 5,00.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in