Lezing: gezond blijven met techniek

Bij de bibliotheek in Hattem houdt Remedica op 24 januari van 19:30 tot 21:00 uur een lezing over techniek en digitalisering van de zorg. De lezing is gericht op 55-plussers en gaat over hoe nieuwe ontwikkelingen in de zorg kunnen helpen en ondersteunen bij het vitaal blijven.

Langer vitaal
Draag je
 een gehoorapparaat of heb je wel eens een MRI scan ondergaan? Dat hadden we honderd jaar geleden niet kunnen bedenken. Door technologische ontwikkelingen kunnen dokters betere behandelplannen maken en kunt u langer gezond leven. In vogelvlucht bespreekt Remedica tijdens deze bijeenkomst de belangrijke technologische en digitale ontwikkelingen binnen de zorg.

Diabetes
Voor
mensen met diabetes kunnen hulpmiddelen als een glucosesensor en een bijbehorende app het eenvoudiger maken om met hun diabetes om te gaan. Dat kan de kwaliteit van leven sterk verbeteren. Ook over dit onderwerp zal informatie gedeeld worden met de aanwezigen.

Remedica
Remedica presenteert zichzelf op LinkedIn als een landelijk georiënteerd communicatiebureau in de sector ‘advertising services’, gericht op gezondheid en leefstijl. De expertise is het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van voorlichtingsbijeenkomsten en gastlessen voor uiteenlopende consumenten- en patiëntengroepen. Om de doelgroep te bereiken werkt Remedica altijd samen met invloedrijke intermediairs binnen de zorg, het onderwijs en maatschappelijke organisaties.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hattem, Daendelsweg 2, 8051DX Hattem
Datum en tijd: dinsdag 24 januari, 19.30 – 21.00 uur
Kosten: € 3,50 p.p. voor bibliotheekleden , € 7,00 voor 1 bibliotheeklid met 1 introduce, € 5,00 voor niet bibliotheekleden.
De lezing gaat door bij minimaal 15 bezoekers
Aanmelden via de website www.bibliotheeknoord-veluwe.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in