Theeschenkerij Oldeniel aan de IJssel zoekt dringend vrijwilligers

Theeschenkerij Oldeniel is voor het nieuwe seizoen op zoek naar vrijwilligers. Door corona zijn er twee jaar lang geen medewerkers geworven, maar zijn er wél mensen vertrokken.

Theeschenkerij Oldeniel ligt direct aan de IJssel naast veerpont ’t Kleine Veer tussen Hattem en Zwolle. Aan de Hattemse kant wordt op zondag van mei tot oktober thee en koffie geschonken. Op de laatste zondag van de maand zijn er culturele optredens. 

Wat doet een theeschenker?
Als theeschenker draai je eens in de maand een dienst op een zondagochtend of -middag, samen met één of meer andere theeschenkers. Gezelligheid met collega’s en gasten staat voorop. Er wordt stekkerloos gewerkt: water koken gebeurt op gas en je giet nog ambachtelijk de koffie op. Je werkt elke dienst met andere collega-schenkers.

Optreden bij theeschenkerij OldenielKeuken en schuur
Theeschenkerij Oldeniel heeft twee keten: een keuken en een schuur. In het voorjaar worden die uit de stalling gehaald en geplaatst, en in het najaar gaan ze weer terug.

Nieuwsgierig?
Heb je interesse? Ben je nieuwsgierig, stel het niet uit maar neem vóór 13 februari contact op via theeschenkerij@oldeniel.nl. Kijk ook op www.oldeniel.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in