Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’. En op zaterdagmorgen staat onze studiocam aan. Kijk dan mee via tv!

Zaterdag 16 januari

  • Hoe kan het dat er landelijk gemiddeld twee-en-een-half  keer zoveel mensen een bijstandsuitkering ontvangen in vergelijking met Hattem? Wethouder Carla Broekhuis legt uit hoe we dat in Hattem doen.
  • Robin Jongbloed van ‘de Jongens’ over hoe de horeca de deze week afgekondigde verlenging van de lockdown ervaart.
  • Arend Palland van de ChristenUnie vertelt van de mogelijkheden van een treinstation in Hattem en we willen van hem weten wat de Hattemse CU komend jaar nog hoog op de gemeentelijke politieke agenda heeft staan.
  • Jan Dirk Sprokkereef, voorzitter van de voetbalvereniging Hattem, over de technische staf voor volgend seizoen van de geel-blauwen en het ‘Sport Startpunt Hattem.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in