Deze organisaties in Hattem bieden een zinvolle dagbesteding

Binnen Hattem zijn diverse organisaties actief die mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding bieden.

De Normaalste Zaak
Aan de Kerkstraat 39 is de Normaalste Zaak gevestigd. Deze horecagelegenheid behoort tot de Stichting Voorzieningen voor Verstandelijk en Meervoudig Gehandicapten Zwolle e.o. en biedt een werkplek voor een aantal van hun cliënten. Gasten kunnen een kopje koffie/thee drinken of een lekkere smoothie of een tosti bestellen of gewoon aankomen voor een praatje!
De Normaalste Zaak is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Poot Dagbesteding
Eduard Poot biedt dagbesteding en persoonlijke begeleiding en wil zijn cliënten een zinvolle dagbesteding geven. Dit gebeurt door tuinonderhoud. Poot Dagbesteding wil hiermee ook een positieve bijdrage geven aan de stad Hattem door mooie tuintjes én door een goedkoper alternatief te geven voor tuinonderhoud aan minder draagkrachtigen. Poot Begeleiding is nu op zoek naar inwoners in Hattem die behoefte hebben aan tuinonderhoud. Hiervoor kan telefonisch contact worden opgenomen met Eduard Poot telefoon 06-55378048.

Zoethout
Zoethout is inmiddels ook goed bekend in Hattem. De filosofie van dit bedrijf is:  Iedereen heeft recht op een eigen plek in onze samenleving. De organisatie heeft vier verschillende locaties in Hattem en Heerde. Aan de Waag 2 te Hattem is lunchcafé / winkel Zoethout Eigen Werk gevestigd. Deze locatie is van dinsdag tot en met vrijdag geopend. In de winkel worden door cliënten gemaakte producten verkocht zoals banket en houtbewerkingsproducten. Verder organiseert het bedrijf allerlei activiteiten zoals wandelingen en gezamenlijke maaltijden.

De drie organisaties hebben elk een eigen facebookpagina waar meer informatie te lezen is: Eduard PootZoethout – De Normaalste Zaak

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in