Elektronica Vlooienmarkt

Zaterdag 24 februari organiseert de afdeling Noord Oost Veluwe van de VERON (Vereniging voor Experimenteel Radio-onderzoek Nederland) voor de 22e keer haar Elektronica Vlooienmarkt. Deze wordt gehouden in de meer dan 1000 vierkante meter grote sporthal van MFC Aperloo in ’t Harde waar ruim 220 meter aan kramen opgesteld zal staan.

Op deze Elektronica Vlooienmarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, Duitsland en België. Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

Naast de gebruikelijke zaken als zenders, ontvangers, antennes en connectoren zal er extra aandacht zijn voor microcomputers zoals de Raspberry Pi en microcontrollers zoals de Arduino, met bijbehorende opsteekprints, LED’s, schakelingen, etc.

De markt wordt gehouden in het Multi Functioneel Centrum Aperloo aan de Stadsweg 27 in ’t Harde en begint om 09.00 uur. De markt duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 3 Euro. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Kijk voor meer informatie op www.pi4nov.nl