Dendelstock sextet concert

Na groot succes in het seizoen 2022-2023 staat op zondag 17 december opnieuw een concert met studenten van het Artez conservatorium in Zwolle gepland.

Het Dendelstock sextet komt zes man sterk naar Hattem. Het is een jong jazz sextet dat oude swing brengt met een jonge twist. Ook eigen werk dat geïnspireerd werd door oude helden.

De stichting Jazz in Hattem hecht eraan om jong talent een podium te geven. Zo is een samenwerking met het Artez conservatorium ontstaan op grond waarvan nu dus het tweede concert gepland kon worden.

Concerten Jazz in Hattem
De concerten worden altijd gegeven in de brasserie van Dutch Golf, Konijnenbergweg 3, 8051 CC Hattem en duren van 16.00 -18.00 uur. De concerten hebben de sfeer van een jazzcafé. Iedereen kan begunstiger worden voor € 45,- per persoon, en als u samen begunstiger wordt dan is het tarief € 85,-. Als begunstiger kunt u alle 6 concerten bezoeken zonder entree te betalen. Losse kaarten zijn te koop voor € 12,50 per persoon bij binnenkomst in de brasserie.

Jazzhap
Na ieder concert verzorgt Brasserie de Konijnenberg een dagschotel ‘de Jazzhap’. Steeds is het een verrassing welk lekker gerecht wij voorgeschoteld krijgen. Voor € 17,50 per persoon eet u mee in een gezellige ambiance. U hoeft hiervoor niet te reserveren en kunt tijdens het concert aangeven of u mee eet.

Stichting Jazz in Hattem
De website van de stichting Jazz in Hattem, https://jazzinhattem.nl geeft altijd de meest actuele informatie over onze concerten. Ook via onze facebook pagina wordt u op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen. Onze leden krijgen bovendien per e-mail de meest actuele informatie toegestuurd.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in