Andreascantorij zingt ‘A Festival of Lessons and Carols’ bij RTV Hattem

Op vrijdag 17 december om 20.30 uur kun je bij RTV Hattem kijken naar “A Festival of Nine Lessons and Carols” uit. Deze uitzending vervangt de live-uitvoering van de Andreascantorij, die voor die avond gepland stond.


Gemist? Kijk hier terug!

Kort voor het afkondigen van de beperkte lockdown hebben de zangers en muzikanten een opname gemaakt, zodat je op de geplande datum toch kunt genieten van deze traditionele Engelse kerstviering. De afgelopen maanden heeft de Andreascantorij hard gewerkt aan “A Festival of Nine Lessons and Carols”, een Engelse Kersttraditie waarbij je door lezingen en Engelse Kerstliederen het verhaal van de geboorte van Jezus beleeft.

Vrijdag 17 december
Het koor besloot om het Festival drie weken eerder dan gepland uit te voeren. De opname
hiervan wordt vrijdag 17 december 20.30 uur uitgezonden bij RTV Hattem. De kijkers kunnen genieten van de Andreascantorij onder leiding van dirigent Herman Weelink. Ds. Wiert Sarolea en Geury de Vries verzorgen de bijbellezingen. Harm Jansen bespeelt het orgel en Thoby Liefers de trompet.

Jubileumjaar
In januari hoopt de Andreascantorij weer te kunnen starten met de repetities. Deze zijn
iedere donderdag van 19.45 tot 22.00 in de Andreaskerk in Hattem. Voor 2022 is een
mooi programma samengesteld om het 45-jarig jubileum van de Cantorij te vieren.
Wil je  een keer meezingen bij de repetities? Neem dan contact op met het secretariaat via secretariaatandreascantorij@gmail.com.

Kijk voor meer info op www.andreascantorij.nl.


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in