Hatto Heim jeugd krijgt training van hoofdtrainer Marcel van Walderveen

Dat zaterdag de mooiste dag van de week is kon je wel aan de voetballertjes van Hatto Heim zien, want er geldt er maar één ding en dat is voetballen met plezier.

Waar normaal gesproken de verschillende jeugdtrainers de training geven, stonden  zaterdagmorgen hoofdtrainer van het eerste elftal van sv Hatto Heim Marcel van Walderveen, assistent Arjan Haas en de selectiespelers Peter Sikkema, Twan van Rijssen, Jorick Mensink en Brian Mensink voor de JO9-groep.

Onder aanvoering van Van Walderveen gingen, nadat de spieren wat opgewarmd waren, de verschillende jeugdteams met de gasttrainers aan de slag. Alles kwam aan bod, techniekoefeningen, afronding oefeningen en als laatste, nadat de teams gehusseld waren, partijtjes spelen.

“Dit was echt een groot succes, meer dan verwacht ook”, zei Van Walderveen glimlachend na afloop, waar ook de spelertjes met een grote glimlach van het veld gingen. Wellicht zijn er al enkele namen genoteerd voor het toekomstige Heren 1….

De komende weken wordt aan dit initiatief een vervolg aan gegeven, waarbij alle teams van de J08 – de J012 ook mogen genieten van de aandacht van de trainers en diverse selectiespelers van sv Hatto-Heim 1.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in