Ga met het CDA mee naar politiek Den Haag en bezoek de Tweede Kamer

Heb je interesse in de politiek en wil je wel eens van dichtbij zien hoe ons land in Den Haag, maar ook lokaal en provinciaal wordt bestuurd? De Gelderse en de Noord-Veluwse CDA-fracties organiseren op donderdag 29 november een busreis naar de Tweede Kamer en jij kunt daar bij zijn.

Je wordt in Den Haag ontvangen door CDA-fractievoorzitter Sybrand Buma en partijvoorzitter Ruth Peetoom. Ook kun je met de minister van Defensie Ank Bijleveld in gesprek gaan. Daarna is er een rondleiding door het gebouw van de Tweede Kamer.

De bus vertrekt donderdag 29 november om 10.30 uur vanaf restaurant Coelenhage in Wezep. In de bus zijn raad- en statenleden aanwezig zijn die woonachtig zijn op de Noord-Veluwe. Onderweg kun je dus met spreken over politiek, en natuurlijk over zaken die jou bezig houden in Hattem en omgeving.

Deze busreis is een initiatief van de fracties van het CDA uit Hattem, Heerde, Epe, Oldebroek, Elburg en de provincie. Er is plaats voor 50 passagiers, dus meld je snel per mail aan bij Hermien van Elst H.vanelst@epe.nl of Harold Zoet h.zoet@wxs.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in