Nieuw boek van Mirjam Karssen

Donderdagavond 18 oktober wordt “Sleutel” gepresenteerd, het nieuwe boek van Mirjam Karssen-Veltkamp uit Hattem. Deze verrassende en spannende novelle is het vervolg op het boek “Groeikracht”. In haar boek word je met huid en haar meegenomen in het leven van Lucia die -na een moeilijk verleden- tevreden is over hoe ze haar leven weer op de rails heeft gekregen. Tot het moment dat er een brief met een sleutel op de deurmat valt.

Ze zal terug moeten naar haar geboorteplaats in Frankrijk wat ze juist voorgoed achter haar heeft gelaten. Voor ze ook maar een stap in het dorp zet wil ze eerst Victor opzoeken en hem om raad vragen.

De avond begint met een inloop om 19.30 uur en start om 20.00 uur. Er is muziek, kampvuur en Mirjam vertelt over deze novelle, waarna uitgeverij Scholten het eerste exemplaar zal overhandigen. Het boek wordt gepresenteerd bij boerderij De IJsselhoeve, Geldersedijk 99. Wel even aanmelden via info@mirjamkarssen.nl

Vijftien jaar geleden kreeg deze novelle al zijn vorm en heeft Mirjam Karssen vaak de Champagne-Ardennen in Noord-Frankrijk bezocht waar dit verhaal zich afspeelt. In haar praktijk voor psychosociale therapie spreekt Mirjam Karssen veel mannen en vrouwen die met allerlei tegenslagen, stormen en uitdagingen hebben te maken. Je kunt er voor weglopen, mooi weer spelen, het aan gaan op eigen kracht, of…

De novelle “Sleutel” verruimt de verbeelding en heeft veel lessen in zich met eeuwigheidswaarde die duidelijk maken dat je niet enkel uit eigen kracht hoeft te leven maar mag Leven. Niet alleen, maar samen.

Op zaterdag 20 oktober zijn er twee boekpresentaties in boekhandel ‘de Fontein’, Kerkstraat 32. Om 12.00 en 14.30 uur vertelt Mirjam Karssen meer over deze novelle.

De novelle “Sleutel” kost  € 13,50. Natuurlijk signeert Mirjam ook graag persoonlijk jouw boek en krijg je er een passende attentie bij. Dit alles onder het genot van koffie, thee en wat lekkers.

Meer informatie over Mirjam en haar boeken vind je op www.mirjamkarssen.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in